Rippileirimuistoja Lummeniemestä
vuosikymmenten ajalta

Rippileirit

Rippileirimuistoja Lummeniemestä on kertynyt jo ikäryhmälle toisensa perään vuosikymmenten ajalta.

Rippileiri on parhaimmillaan jotakin, mikä vahvistaa nuorta ja kannattelee pitkin elämää. Päivät rippileirillä sisältävät niin hengen kuin ruumiin ravintoa.

Rippileiri on Suomen vientituote. Suomessa keksittiin, että leirikoulu voidaan viedä leirille luonnon helmaan mukavasti, leirinuotioille, omaan rauhaan. Lummeniemessä on ollut muitakin rippileiriläisiä kuin viitasaarelaisia. Esimerkiksi Helsingin seurakunnista on monena kesänä ollut useita leirejä.

Lummeniemen ateriat

Lummeniemen ateriat ovat jo käsite

Hyvä ruoka on Lummeniemen palautteissa ehkä kaikkein eniten ylistystä saanut osa-alue. Seurakunnan oman emännän johdolla keittiöhenkilökunta tekee ruuat alusta loppuun paikan päällä. Näillä leireillä ei eineksiin tarvitse turvautua! Mahdollisuuksien mukaan keittiöllä suositaan raaka-aineita läheltä hankittuina. Erikoisruokavaliot huomioidaan. Ruoka on konstailematonta perusruokaa: tuoretta, maukasta ja terveellistä.

Muut leirit

Tuo porukkasi Lumpeen rauhaan!

Rippileirien lisäksi Lummeniemessä on pidetty muitakin leirejä. Lapsille pidetään päiväleirejä ja viikonloppuleirejä sekä esimerkiksi talvilomaviikolla leirejä. Aikuisten retriittejä on pidetty muutaman vuoden ajan. ”Lumpeessa” on rauhallista, vaikka se on lähellä kaikkea.

Millaiselle leirille sinä haluaisit tulla Lummeniemeen? Lasketteluleirille, ruskaleirille luontoteemojen pariin, leirikouluun, kalastusleirille, kuoron harjoitusleirille? Kerää porukka, katsotaan sopiva ajankohta ja varataan leirisi Lumpeen kalenteriin. Laskemme sinulle tarjouksen ryhmäsi koon ja leirin keston mukaan.

Lummeniemi odottaa sinua ja ryhmääsi!

KIINNOSTUITKO, OTA YHTEYTTÄ!

PYYDÄ TARJOUS